Iveco Magelys nakon Eintrachta i u Juventus

naslovna
Nakon što je isporučio Magelys nogometnom klubu Eintracht iz Frankfurta, Iveco bus je isporučio još jedan Magelys, i to torinskom gigantu Juventusu. Tako će Juventus sezonu 2013/14 provesti putujući u ovom ekskluzivnom autobusu, koji će služiti i za prijevoz na treninge u kamp Chatillon.
Isporučeno vozilo je crne boje i obilježeno je sa službenim logom kluba. Posebnu čar autobusu daju i stihovi iz službene himne Bianconera. Izradi svakog detalja je posvećna maksimalna pažnja kako bi se osiguralo da igrači, koje vodi Antonio Conte, svoje putovanje provedu u najvećoj udobnosti i sa stilom.
Juventusov Magelys HDH je opremljen sa 44 crna kožna sjedala. Svako sjedalo ima USB priključak i priključak za slušalice. Novo vozilo bianconera je također opremljeno sa  Wi-Fi internet priključkom i sa tri televizora koji nude pristup satelitskim i zemaljskim kanalima. Autobus je dizajniran tako da pruži udoban i opuštajući doživljaj u putovanju do sportskih događaja te da odgovori na svaki specifični zahtjev ekipe i ostalog osoblja.
Unikatan stil i dizajn ovog vozila, odličan omjer uloženo/dobijeno, nizak negativni uticaj na životnu sredinu i prije svega odlična udobnost za vozača i putnike su glavne karakteristike koje čine ovo vozilo idealnim za svaku situaciju. Nakon ulaska na njemačko tržište, Iveco bus je sa ovom isporukom ojačao svoju poziciju i na domaćem, talijanskom tržištu.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pauze kada se kamion ukrca na brod/vlak/zrakoplov

Mala škola prometnih propisa i sigurnosnih pravila II.-nastavak

Raskrižja u više razina