Parrot Minikit SLIM bleutooth uređaj

PARROT MINIKIT SLIM
Parrot Minikit SLIM je ultrakompaktni prijenosni Bluetooth handsfree kit profinjenog tankog dizajna. Zahvaljujući tome može se koristiti u svim situacijama: u automobilu, uredu i kod kuće. Visokointuitivno sučelje će se automatski spojiti sa vašim mobitelom. Fiksiran na sjenilu za sunce ili postavljen na stol prilagođava se svakom okruženju, i možete ga nositi sa sobom u džepu.

Svi vaši kontakti kada vam zatrebaju
Nakon uparivanja Parrot Minikit SLIM automatski se sinkronizira sa imenikom iz vašeg mobitela. Svaka promjena u mobitelu se kasnije također usklađuje. Cijeli imenik je dostupan zahvaljujući glasovnoj sintezi imena (Text-to-speech) uz izričaj u skladu sa engleskim jezikom. Praktično i nezamjenjivo.

Prepoznaje glas
Izgovorite ime i Minikit SLIM pokreće poziv za željeni kontakt - samo za izgovor prema engleskom izričaju.

Beskompromisna kvaliteta zvuka
Parrot je kombinirao vlastitu stručnost na području zvuka sa tehnologijom vibrirajućih panela (NXT). Nema više zvučnika – površina prednjeg panela je povezana u zvučni krug i vibracijama reproducira prirodan, otvoreni zvuk. Rezultat su spektakularna – zapanjujuća kvaliteta zvuka i kristalno čist razgovor. Posebno je diskretno integriran visoko osjetljivi mikrofon.

Dimenzije i težina Duljina: 110 mm; Širina: 60 mm; Debljina: 29 mm; Masa: 83 g

Tehničke karakteristike:
100% Bluetooth kompatibilnost, full-duplex razgovor, omnidirekcionalni mikrofon, reprodukcija zvuka vibrirajućim panelom (NXT), napredna Parrot NR3 redukcija buke i AEC-2 poništavanje jeke, glasovni izbornik, prepoznavanje glasa, TTS – glasovna sinteza imena iz imenika, uparivanje do 5 mobitela, sinkronizacija do 1000 kontakta po mobitelu (ukupno do 2500), Baterija Li-ion preko 15 sati razgovora i preko 20 dana stand-by.
Bluetoth v2.0 + EDR, profili: HFP, OPP Sync, PBAP. Domet 10 metara.

Više od proizvoda http://www.parrot.com/usa/products/plugnplaycarkits

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pauze kada se kamion ukrca na brod/vlak/zrakoplov

Mala škola prometnih propisa i sigurnosnih pravila II.-nastavak

Raskrižja u više razina