Novi IVECO DAILY 2011 ...stiže u rujnu!

Nakon više od 30 godina proizvodnje te preko 2 milijuna prodanih primjeraka Daily-a, Iveco ne posustaje, što nismo niti očekivali, već u rujnu ove godine u prodaju šalje i petu generaciju svog multi-dostavnjaka a koji zamjenjuje trenutnu četvrtu generaciju koja se na tržištu nalazi od 2006. godine. - javlja portal Teretna-vozila.com - profesionalni vozači, kamion, kamioni, kamionski prijevoz i sve o njima!

Uz već većinom poznate karakteristike s prethodne generacije ovog modela, novi će Daily tako uz znanu ukupnu masu od 2,8 do 7 tona, biti pokretan već znanim agregatima ali i zanimljivim motorom 3-litarskog obujma koji će uz 205 KS (150kW) ostvarivati i 470 Nm okretnog momenta.



Osim novosti ispod poklopca motora, tu su i vrlo dobro vidljive izmjene na samim vanjskim linijama vozila, dok je i unutrašnjost dobila lagane izmjene, oku ugodnije a vozaču praktičnije. Od opreme, ovaj model trebale bi krasiti već mnogo (ne)znanih kratica od kojih možemo istaknuti najnoviju generaciju ESP sustava, ASR, ABS, HBA (Hydraulic Brake Assist), MSR, ESP, LAC, TSM, HRB, HFC, RMI i ROM te Hill Holder, koji bi uz disk kočnice na svim kotačima te šest stupanjski ručni ili automatizirani mjenjač, vozaču trebao pružiti samo najbolje od vozila, unutar ili izvan grada.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pauze kada se kamion ukrca na brod/vlak/zrakoplov

Mala škola prometnih propisa i sigurnosnih pravila II.-nastavak

Raskrižja u više razina